D-Fence staat voor traditie, kwaliteit en vakmanschap.

Kwaliteit en service

 

Over de laatste 10 jaar heeft D-Fence zich opgeworpen als een stabiele en betrouwbare partner binnen de wereld van afsluitingen, poorten en automatisatie.  En dit door een unieke combinatie van eigen productie van maatwerk sierpoorten en tuinpoortjes enerzijds, en van een groothandel met een ruim assortiment aan afsluitingsmaterieel anderzijds.

Op die manier biedt D-Fence een one stop shop voor een residentiële of industriële afsluiting, met een steeds groeiend assortiment. Hierin speelt privacy ook een steeds belangrijker rol, wat zich ook weerspiegelt in ons aanbod.

We beseffen bij D-Fence ook dat we mee moeten blijven evolueren met de veranderende realiteit, waardoor het online gebeuren continu wint aan belang. Vandaar ook de lancering van onze webshop eind 2020. Key is daarbij een goede bereikbaarheid voor onze klanten enerzijds, en een gemakkelijke link naar de markt voor onze partners – leveranciers anderzijds. D-Fence wil daarbij het kanaal bij uitstek zijn om aan de diverse behoeften van afsluitingen, poorten en automatisatie te voldoen. Hierbij staat voor ons service en kwaliteit voorop, omdat we vast geloven dat dit de beste garantie biedt naar de toekomst toe, voor u als voor ons.

 

Koen De Backer

CEO